BENZINKÚT ÉPÍTÉS

Saját üzemanyagkút befektetésnek?

Magyarország számos pontján kell akár 20-50 km-t utazni ahhoz, hogy meg tudjuk tankolni járművünket. Ráadásul ezek a kutak monopol helyzetüket könyörtelenül kihasználva az egekben tartják áraikat, így növelve saját bevételüket.

Vegye fel a versenyt! Üzemeltessen gazdaságosan benzinkutat!

Mi szeretnénk Önnel, mint beruházóval hosszú távon együttműködni. Ennek alapköve, hogy a benzinkút építése zökkenőmentesen történjen. De mi az, ami fontos egy benzinkút telepítésnél? Csak az, hogy megfelelő minőségben készüljön el? Nem! A megfelelő tervezés dönt el mindent! Egy nem megfelelően kialakított üzemanyagkút rengeteg veszteséget tud okozni. Velünk elkerülheti ezen veszélyeket. Mi nem tartály gyártó cég vagyunk… Nem tartály eladásból akarunk extra profitot elérni. Azért hogy nagyobb haszonra tegyünk szert, nem ajánlunk nagyobb tartályt, több kútoszlopot! Azért, hogy alacsonyabb összegű legyen az árajánlatunk, nem fogunk kisebb tartályt javasolni,  mint amit célszerűnek tartunk. A mi célunk, hogy Önnek a legköltséghatékonyabban optimális megoldást nyújtsunk minőségi kivitelezésben. Így nagyobb eséllyel tehetünk ajánlatot üzemanyag szállításra is. De inkább alap feltételnek tartjuk. A Konténerkút Kft. pedig éppen ezekkel a feltételekkel vállalja közforgalmi benzinkutak telepítését. Így Önnek akár 2-5 éven belül megtérülhet a teljes befektetés.
 

Mit kell tennie, ha szeretne egy saját közforgalmi töltőállomást?

Az egész egy ingyenes helyszíni felméréssel és tanácsadással kezdődik, ami óriási segítségünkre lesz, hogy az Ön igényeihez legmegfelelőbb megoldást válasszuk ki.

Ez a felmérés ráadásul azért is hasznos, hogy a telepítést optimalizáljuk, így Ön már ekkor is pénzt takaríthat meg. 

Mindehhez válasszon minket, ha…

az üzemanyagkút tervezését, telepítését elismert szakemberekre bízná
hatékonyan és gyorsan szeretné elvégeztetni a telepítést
az új üzemanyagkút telepítése igazodik minden feltételhez
nem csak kedvező árat, de költséghatékony telepítést is szeretne
egyedülálló finanszírozási konstrukcióra van szüksége
a folyamatos szervizelési hátteret is biztosítani szeretné