SZERVIZ

Tisztítás, szemrevételezés, nyomáspróba, falvastagság mérés és szerkezeti vizsgálat.
 

Jó minőségű üzemanyag tiszta üzemanyagtartályokban

Ha egyszer egy tartályba töltünk valamit, akkor az idővel szennyeződik. Így van ezzel a világ összes üzemanyagtartálya. Természetesen az Öné is. Azonban ahhoz, hogy mindig tiszta, és jó minőségű üzemanyag kerüljön gépjárműveibe, nem árt, ha időről-időre kitisztítja a tartályokat. Ráadásul így megelőzheti azokat a súlyosabb szennyeződéseket, korróziót, amely már saját kútjának működését is veszélyezteti.

Ön vagy munkatársai elvégezhetik a tisztítást vagy szakemberekre lesz szüksége?

Mivel az egyes üzemanyagtartályok tisztításához szakemberekre és a munkavédelmi előírásnak megfelelő felszerelésekre van szükség, amelyek valószínűleg az Ön telephelyén nem elérhetőek, ezért minden esetben szakemberek szolgáltatását kell igénybe vennie.

Mikor van mindenképpen szükség az üzemanyagtartályok tisztítására?

Ha minőségi üzemanyagot szeretne, akkor legalább 2-3évente egyszer érdemes, ha szimplafalú tartályát duplafalusítani szeretné ha a tartályba a korábbitól eltérő, más típusú üzemanyag kerül.

Mennyi időt vesz igénybe az üzemanyagtartály tisztítása?

A tisztítás mindössze egy napot vesz igénybe, így a kiesés igazán minimális lesz.

Mennyibe kerül a Konténerkút üzemanyagtartály tisztítási szolgáltatása?

Ez nagyban függ az Ön tartályának méretétől. Amint megismerjük a pontos számokat, azonnal árajánlatot adunk cégének.

Hogyan kérheti szolgáltatásunkat?

Ön felhív minket a 06 22/ 999-450-as, 06 70/ 984-2828-es telefonszámon, elmondja az igényeit (mikor, hol, stb.) és az üzemanyagtartály főbb paramétereit (mekkora a tisztítandó tartály, hány éves, milyen típusú, stb.), mi pedig ha szükséges, akkor felmérjük a helyszínt, és abban az időpontban, amikor Önnek a legjobb, hozzálátunk a munkához.