ÜZEMANYAG

Minőségi üzemanyagra van szüksége nagykereskedelmi áron?

Remek ajánlatunk van az ön számára, ha benzinkutat épít, üzemeltet vagy jó minőségű üzemanyaggal töltené fel gépparkját. Mivel nagykereskedelmi áron kínáljuk az üzemanyagot,  sőt, a nagykereskedelmi árból további extra kedvezményt adunk a gázolaj és a benzin árából, így minden egyes literen 25-30 forintot takaríthat meg a kiskereskedelmi árhoz képest. 
 
Üzemanyag szállítási szerződés kötöttségek nélkül? Igen! Nálunk lehetséges!
Mi biztosak vagyunk szolgáltatásunk minőségében, ezért Ön hűség idő és kötbér nélkül köthet velünk szerződést üzemanyag beszerzésre. Számunkra fontos a hosszú távú együttműködés! Éppen ezért Ön biztos lehet benne,  hogy rövid szállítási határidővel kiváló minőségű üzemanyagot kap.
 
Szeretne értesülni az aktuális nagykereskedelmi üzemanyagárakról? Töltse ki űrlapunkat és legyen mindig naprakész az árakat illetően: Aktuális üzemanyagár lekérdezés

Hogyan juthat hozzá minőségi üzemanyagokhoz?

Gyorsan és könnyedén. Hívja a 06 70/ 984-2828-as telefonszámot, mi megismerjük az Ön igényeit (mekkora mennyiségre van szüksége, hogyan szeretne fizetni, hogyan történjen a szállítás, stb.), ha szeretné, akkor rendelését azonnal le is adhatja. Mi a megrendelést követő 24-48 órán belül a kért helyszínre szállítjuk az üzemanyagot.
 
 

Akár milliókat takaríthat meg szolgáltatásunkkal, ha…

Vállalkozása gépparkkal rendelkezik, és gépjárműveinek tankolása rengeteg pénzbe kerül és már rendelkezik saját töltőállomással.

Benzinkút üzemeltetőként szeretne kedvező feltételekkel hozzájutni  üzemanyaghoz, így minőségi szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek.

szeretné, hogy töltőállomását az eddiginél gyorsabban, kedvezőbb feltételekkel, jobb minőségű üzemanyaggal töltse fel.
 
Gázolaj – és benzin nagykereskedelem
.
Üzemanyag szállítás

« Vissza