telephelyi tankolás

Egyszerű és gyors üzemanyag ellátásra vágyik?

Ha soha többet nem szeretne pénzt és időt áldozni a benzinkút megközelítésére, akkor jó úton jár afelé, hogy megoldja ezt a problémát, sőt hosszútávon még pénzt is spóroljon vele. Sajnos sokan szembesülnek nap mint nap azzal, hogy a vállalkozás telephelyéről a legközelebbi (ami lehet, hogy nem is a legolcsóbb) üzemanyagkút megközelítése üresjáratban rendkívül sok kiadással jár. Ilyenkor ugyanis nem csak üzemanyagot fogyaszt feleslegesen a gép, de a sofőr plusz munkaideje is pénzt emészt fel, a gépkopásról és az esetleges útdíjakról nem is beszélve.

Mi a megoldás?

Cégünk több mint egy évtizede foglalkozik üzemanyag-töltőállomások telepítésével és üzemanyag nagykereskedelemmel. Kedvező szolgáltatási árainkkal akár 1-2 éven belül megtérülhet a teljes befektetés (a kút árával, telepítésével, tehát mindennel együtt), és utána Önre már csak a saját töltőállomás által megtakarított forintok várnak. Ez literenként akár 25-30 forint, ami még egy kisebb felhasználónál is milliós nagyságrendű megtakarítást jelenthet évente.

Milyen előnyökkel jár még a  változás?

A kiskereskedelmi árnál akár 30 Ft-tal olcsóbban juthat üzemanyaghoz
A tankolás ezután pofonegyszerűvé és  átláthatóvá válik. Megszűnnek visszaélések, a papírmunka pedig a töredékére csökken.
A gépjárművek feltöltése elképesztően felgyorsul, hiszen az üzemanyagkút ott áll az Ön telephelyén vagy egy mobiltartály segítségével bárhová eljutathatja azt.
A kannázgatás csak egy rossz emlék marad.
A berendezés ára a telepítéssel együtt 2 millió forint alatt lehet, azaz 1-2 év alatt kitermelheti a befektetés árát.
A töltőállomáshoz akár a Konténerkút egyedülálló konstrukciójával részletre is hozzájuthat.